Tgevent.org
Teambygging


Teambygging brukes mye som et trendord i dagens samfunn... Vi tar dette på alvor og tar stor avstand i fra alt som har med adrenalinbaserte oppgaver i denne sammenhengen å gjøre. Det er ikke slike grenser man skal sprenge for å fungere godt i og som et lag. Vi ønsker å bruke gruppeoppgaver istedet for individuelle oppgaver, slik at vi kan se hvordan gruppen fungerer sammen i praksis. Dette har vi god erfaring med!

Dette er arrangement som vi skreddersyr innholdet av fra gang til gang. Alle har forskjellige utgangspunkt og målsetninger for dette - det må vi ta høyde for når vi skal tilby en riktig løsning for gruppen.

Vi har selvsagt et utall av løsninger, alt i fra en myk start med en enkel aktivitet - hvor vi gir en god bevisstgjøring og gode a-ha opplevelser på hvordan man fungerer som og i et lag, gjerne etterfulgt av en sosial og hyggelig seanse.
Våre dagsvarianter går et skritt videre med f. eks. en større prosjektoppgave innlemmet - og vi har flere dagers varianter hvor vi virkelig får testet gruppen, gjerne under press - ser problemstillingene og får jobbet med dette.

Til denne type samlinger liker vi godt å isolere gruppen både fra hverdagen og andre folk - gjerne i skogen. De fleste kjenner følelsen av hvor lett og godt det er å kunne senke skuldrene og prate over et leirbål. Vår rolle er i utgangspunktet ikke å holde noe foredrag om dette, men å vise deltakerene i praksis hva de er dyktige på og hvor de bommer - det blir lettere å ta med seg poengene inn i hverdagen på den måten!!

Vi har gjennomprøvde konsepter til dette - om man ønsker å sette fokus på tema kan vi anbefale "Team-rep" som en god aktivitet. Man kan ikke trylle på 2,5 time....... men vi klarer å gi gode a-ha opplevelser og en fin bevisstgjøring med våre aktiviteter og tilbakemeldinger.


       

StartsideKonsepterTeambyggingBilderKontakt ossKampanjer
All Rights Reserved...